25 de juliol, 2010

Ens veiem al setembre!

Ja hem acabat la primera meitat de la gira del Linòleum! Des del setembre passat fins fa dos dies hem fet ja 43 concerts per tot Catalunya (i un a Andorra). Especialment aquest mes de juliol ha estat molt intens i molt bonic!



A partir de finals d'agost tornarem per fer la segona meitat de la gira que durarà fins gener-febrer de l'any que ve i que ens farà arribar al voltant dels 60 concerts en total! De debò que no ens ho hauríem imaginat mai això abans de començar! I amb aquesta tan bona acollida per part vostra i amb aquest bon ambient en l'equip de gent que duc als concerts!



Durant aquest agost que no farem concerts em posaré a pensar en el segon disc, que ja en tinc ganes! He començat a composar i a gravar algunes coses. 



Ah! i ja des de fa uns mesos que estan seleccionats a festivals de tot el món dos curtmetratges amb bandes sonores meves i ja han guanyat alguns premis! “Les Bessones del Carrer Ponent” va guanyar el premi a Millor Curtmetratge de la secció Shadows al ”IX Transilvania International Film Festival” (Romania).
I el curtmetratge “360º” va guanyar els premis a millor direcció i millor actriu al festival “Salento Finibus Terrae” (Itàlia). També el premi a Millor Curtmetratge Nacional a “València Crea 2010” (València).

Ens veiem als concerts de la segona part de la gira!



Que passeu un bon estiu!